Dagmenu

Vanaf 9 juni zijn wij op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de avond geopend voor diner vanaf 17.00 uur, u kunt binnenkomen(na reservering) tot 18.30 uur. Tijdens de lunch zijn we nog gesloten.

Vanaf 7 juli zijn we weer geopend vanaf 10u00 tot 20u00 voor koffie-lunch-diner. Dit alles op reservering en met inachtneming van de 1,5 meter.

De zaterdagen zijn we voorlopig nog gesloten.

De afhaal-maaltijden blijven wij ook gewoon aanbieden. Deze worden gekoeld aangeboden, u kunt deze thuis opwarmen. U vindt het menu hiervan onder het kopje: afhaal menu.

Onze koks koken dagelijks met verse producten.

Bij het menu heeft u keuze uit twee soepen en twee hoofdgerechten. De hoofdgerechten serveren wij met verse frietjes en salade.

Het nagerecht is de keuze van de kok en is dus een verrassing.

3-gangenmenu: €17,00 per persoon.

Dinsdag 23 juni tot en met vrijdag 26 juni

Tomatensoep of dag soep

Zalm met asperges en bearnaisesaus of

Slow roasted pork met asperges en bearnaisesaus

Frietjes en salade

Dessert van de chef

Dinsdag 30 juni tot en met vrijdag 3 juli

Tomatensoep of dag soep

Diamanthaas medaillons met champignonsaus of

in roomboter gebakken sliptong met remouladesaus

Frietjes en salade

Dessert van de chef

Dinsdag 7 juli t/m vrijdag 10 juli

Tomatensoep of dagsoep

Rolletje van kip – parmaham – truffeljus of

kabeljauwhaas – jus van eekhoorntjesbrood – hazelnoot

frietjes en salade

dessert van de chef

Dinsdag 14 juli tot en met vrijdag 17 juli

Tomatensoep of dag soep

Diamanthaas medaillons met champignonsaus of

in roomboter gebakken sliptong met remouladesaus

Frietjes en salade

Dessert van de chef

Dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli

Tomatensoep of dagsoep

Rolletje van kip – parmaham – truffeljus of

kabeljauwhaas – jus van eekhoorntjesbrood – hazelnoot

frietjes en salade

dessert van de chef

Dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 31 juli

Tomatensoep of dag soep

Diamanthaas medaillons met champignonsaus of

in roomboter gebakken sliptong met remouladesaus

Frietjes en salade

Dessert van de chef

Alleen een hoofdgerecht? Ook dat kan bij “Willem”.

De kosten zijn dan €  12,00 p/p

Ook vegetarisch en veganistisch is mogelijk, graag van te voren doorgeven.

kijk voor de daghap op de bordjes op tafel of neem contact op.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze Facebook of instagram pagina.