Dagmenu

Onze koks koken dagelijks met verse producten.

Bij het menu heeft u keuze uit twee soepen en twee hoofdgerechten.

Het nagerecht is de keuze van de kok en is dus een verrassing.

3-gangenmenu: €15,00 per persoon.

Elke Zaterdag en 1 keer per maand op vrijdag; tong en spareribs: €17,95

Alleen een hoofdgerecht? Ook dat kan bij “Willem”. De kosten zijn dan €  10,50 p/p

Ook vegetarisch en veganistisch is mogelijk, graag vooraf doorgeven

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur.

Vrijdag 19 april

Gefrituurde wijting met zoetzure saus van Amsterdamse uitjes met dille of

Varkenshaas spies met stroganoff saus

Zaterdag 20 april U kunt reserveren vanaf 18.15 uur

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

Dinsdag 23 april

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje of

Scampispies met rode paprika en venkel

Woensdag 24 april

“Smoky” goulash met gekruide rijst of

Gegratineerde witvis in bouillon met ui en laurier

Donderdag 25 april

Op de huid gebakken zeebaars met een huisgemaakte tapenade van tomaat, olijf en knoflook of

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje

Vrijdag 26 april

Lekkere kipsateetjes met Indonesische garnituren of gebakken mosseltjes met remouladesaus met mogelijkheid op een extra supplement voor € 17,95

Zaterdag 27 april

Vandaag zijn wij gesloten

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag 30 april

Visragout met bladerdeeg fleurons of

Licht-pittige spies van kippendij met tomaat, rode ui en een huisgemaakte zoete knoflooksaus

Woensdag 1 mei

Gebakken zalm met een chutney van venkel, citroen en karwijzaad of

Stoverij van kip op Surinaamse wijze

Donderdag 2 mei

Thaise biefstuk gemarineerd in gember, rode ui en knoflook of

Visragout met bladerdeeg fleurons

Vrijdag 3 mei

Licht-pittige spies van kippendij met tomaat, rode ui en een huisgemaakte zoete knoflooksaus of

Gebakken zalm met een chutney van venkel, citroen en karwijzaad

Zaterdag 4 mei

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

Dinsdag 7 mei              

Gegrilde rundersteak met chimichurri of

Gefrituurde wijting met zoetzure saus van Amsterdamse uitjes met dille

Woensdag 8 mei

Varkenshaas spies met stroganoff saus of

Op de huid gebakken zonnevis met romige witte wijnsaus en kappertjes

Donderdag 9 mei

Licht-pittige viscurry met papadums of

Gegrilde rundersteak met chimichurri

Vrijdag 10 mei

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zaterdag 11 mei

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag 14 mei

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje of

Scampispies met rode paprika en venkel

Woensdag 15 mei

“Smoky” goulash met gekruide rijst of

Gegratineerde witvis in bouillon met uit en laurier

Donderdag 16 mei

Op de huid gebakken zeebaars met een huisgemaakte tapenade van tomaat, olijf en knoflook of

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje

Vrijdag 17 mei

Scampispies met rode paprika en venkel of

“Smoky” goulash met gekruide rijst

Zaterdag 18 mei

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

Dinsdag 21 mei

Visragout met bladerdeeg fleurons of

Licht-pittige spies van kippendij met tomaat, rode ui en een huisgemaakte zoete knoflooksaus

Woensdag 22 mei

Gebakken zalm met een chutney van venkel, citroen en karwijzaad of

Stoverij van kip op Surinaamse wijze

Donderdag 23 mei

Thaise biefstuk gemarineerd in gember, rode ui en knoflook of

Visragout met bladerdeeg fleurons

Vrijdag 24 mei

Lekkere kipsateetjes met Indonesische garnituren of gebakken mosseltjes met remouladesaus met mogelijkheid op een extra supplement voor € 17,95

Zaterdag 25 mei

Vandaag zijn wij gesloten

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag 28 mei

Gegrilde rundersteak met chimichurri of

Gefrituurde wijting met zoetzure saus van Amsterdamse uitjes met dille

Woensdag 29 mei

Varkenshaas spies met stroganoff saus of

Op de huid gebakken zonnevis met romige witte wijnsaus en kappertjes

Donderdag 30 mei

Vandaag zijn wij gesloten

Vrijdag 31 mei

Gefrituurde wijting met zoetzure saus van Amsterdamse uitjes met dille of

Varkenshaas spies met stroganoff saus

Zaterdag 1 juni

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

Dinsdag 4 juni

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje of

Scampispies met rode paprika en venkel

Woensdag 5 juni

“Smoky” goulash met gekruide rijst of

Gegratineerde witvis in bouillon met ui en laurier

Donderdag 6 juni

Op de huid gebakken zeebaars met een huisgemaakte tapenade van tomaat, olijf en knoflook of

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje

Vrijdag 7 juni

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zaterdag 8 juni

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag 11 juni

Visragout met bladerdeeg fleurons of

Licht-pittige spies van kippendij met tomaat, rode ui en een huisgemaakte zoete knoflooksaus

Woensdag 12 juni

Gebakken zalm met een chutney van venkel, citroen en karwijzaad of

Stoverij van kip op Surinaamse wijze

Donderdag 13 juni

Thaise biefstuk gemarineerd in gember, rode ui en knoflook of

Visragout met bladerdeeg fleurons

Vrijdag 14 juni

Licht-pittige spies van kippendij met tomaat, rode ui en een huisgemaakte zoete knoflooksaus of

Gebakken zalm met een chutney van venkel, citroen en karwijzaad

Zaterdag 15 juni

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

Dinsdag 18 juni

Gegrilde rundersteak met chimichurri of

Gefrituurde wijting met zoetzure saus van Amsterdamse uitjes met dille

Woensdag 19 juni

Varkenshaas spies met stroganoff saus of

Op de huid gebakken zonnevis met romige witte wijnsaus en kappertjes

Donderdag 20 juni

Licht-pittige viscurry met papadums of

Gegrilde rundersteak met chimichurri

Vrijdag 21 juni

Lekkere kipsateetjes met Indonesische garnituren of gebakken mosseltjes met remouladesaus met mogelijkheid op een extra supplement voor € 17,95

Zaterdag 22 juni

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zondag en maandag gesloten

Dinsdag 25 juni

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje of

Scampispies met rode paprika en venkel

Woensdag 26 juni

“Smoky” goulash met gekruide rijst of

Gegratineerde witvis in bouillon met ui en laurier

Donderdag 27 juni

Op de huid gebakken zeebaars met een huisgemaakte tapenade van tomaat, olijf en knoflook of

Thomas’ waanzinnige kip in ’t pannetje

Vrijdag 28 juni

Lekker tongetjes of spareribs eten? Dit kan al voor € 17,95 per persoon, hiervoor serveren wij een lekkere tomatensoep, tongetjes of spareribs (beide maximaal 5 per persoon) met frietjes en salade en een lekker dessert van de chef.

Zaterdag 29 juni

Vandaag zijn wij gesloten.