Op woensdag en donderdag serveren we een wisselend 3- gangen keuze menu.
Het menu doordeweeks bestaat uit verse tomatensoep of een dagsoep. In het hoofdgerecht serveren we een vlees of een visgerecht met huisgemaakte frietjes en bijpassende groenten. Het dessert is altijd een verrassing van de chef.
Het 3-gangen keuze menu is te reserveren vanaf 17.00uur (tot 19.00uur) op woensdag en donderdag.
Ons restaurant is geopend tot 20.30uur.
Vrijdag
Samen- delen- menu
Vindt u kiezen ook zo lastig? Wij ook! Daarom hebben we op vrijdag sharing dinner.
Op deze avond serveren we ons 3-gangen menu van woensdag en donderdag in kleine (deel) gerechtjes. Hierdoor hoeft u niet te kiezen. Een unieke eetervaring met een variatie van het weekmenu verdeeld over 3 rondes. Heerlijk samen dineren, zonder keuze stress.
Open Tafel
Op woensdag organiseren wij onze Open Tafel vanaf 12.00uur.
Gezellig samen eten.
Driegangen Open Tafel menu voor slechts €12,95 p.p.
Graag reserveren, minimaal 1 dag van te voren.
Week 44
Woensdag 30 oktober
Soepje, coq au vin met rijst, dessert
Week 45
Woensdag 6 november
Soepje, Pastinaak stamppot, spek en kastanje champignons en dessert
Week 46
Woensdag 13 november
Soepje, chili con carne, witte rijst en salade en dessert
Week 47
Woensdag 20 november
Soepje, hete bliksem, marquez worstje en dessert
Woensdag 48
Woensdag 27 november
soepje, krokante kip, gebakken aardappelen, koolsalade en dessert
Vrijdag 3-gangen menu € 26,- p.p.
VRIJDAG MENU*
Iedere vrijdag serveren wij ons vrijdag- menu
m.u.v. vrijdag 1 november.
Dan serveren we sliptong en spareribs, onze klassiekerrrr
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur